Erkenning voor lange hersteltijd en forse ziekteklachten bij overprikkeling

Yes! Er is onderzoek gedaan naar de ziekteklachten bij overprikkeling bij NAH. Voor veel mensen met hersenletselklachten is overprikkeling een onbegrijpelijk fenomeen. Als je ermee te maken krijgt begrijp je niks meer van jezelf. Alles is je te veel; licht, geluid, drukte, van alle prikkels lijk je wel ziek te worden.

Uit dit onderzoek in opdracht van hersenletsel.nl blijkt dat overprikkeling bij NAH inderdaad voor invaliditeit zorgt; De lange hersteltijd en forse ziekteklachten zijn aangetoond.

Wil jij je eigen overprikkelingsklachten beter leren begrijpen? En ontdekken dat je niet de enige bent met deze invaliderende klachten? Kijk dan eens naar de onderzoeksresultaten. Je krijgt er geen spijt van: Zoveel herkenning en erkenning doet je vast goed. je bent niet alleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *