Aanbod voor opdrachtgevers

Ik verzorg loopbaancoaching, training en advies voor kandidaten en werkgevers rondom arbeidsre-integratie in de natuur. Waarom buiten? Ik geloof in de kracht en ontspanning van de natuur.

1. Samen met re-integratiebedrijven en arbeidsontwikkelbedrijven verzorg ik programma’s rondom re-integratie- en loopbaancoaching:

  • Algemene Werkfit programma’s.
  • Speciaal voor kandidaten met blijvende problematiek na een hersenschudding heb ik het Kopstuk werkfit programma ontwikkeld.
  • Persoonlijke effectiviteit:  Denk aan empowerment, verliesverwerking, herwinnen van vertrouwen en het weer focussen op de toekomst. Ook leer je beter omgaan met stress en onvoorspelbare situaties.
  • Persoonlijke oriëntatie arbeidsmarkt: We verstevigen je arbeidsmarktpositie, doen loopbaanonderzoek en adviseren je over beroepskeuze. Ook brengen we je affiniteiten en interesses in kaart en zoeken naar je gewenste en passende beroepsrichting. We onderzoeken je loopbaan tot nu toe, kijken naar kansberoepen na corona en stellen een realistisch en persoonlijk beroepsprofiel op. Ook ondersteunen we je bij het zoeken naar vacatures en het schrijven van sollicitatiebrieven, CV-updates en je linkedinprofiel.
  • Versterken werknemersvaardigheden: We inventariseren je belastbaarheid en energie en leren je (opnieuw) je arbeidsritme kennen, door middel van een werkontwikkelplek of vrijwilligerswerk.


2. In opdracht van werkontwikkelbedrijven, re-integratiebedrijven en social firms verzorg ik trainingen voor kandidaten, werkgevers en partners/kinderen over hersenletsel:
Wat is niet-aangeboren hersenletsel (NAH), wat zijn de symptomen en hoe ga je om met verstoorde prikkelverwerking? Hoe vergroot je je belastbaarheid en wat kun je zelf doen om, ondanks NAH, toch te kunnen werken? Hoe creëer je een prikkelarme werkplek en een overzichtelijk, haalbaar takenpakket? Hoe kunnen collega’s en werkgever je helpen, en begrijpen? En wil je zelf met NAH weer aan het werk? Klik dan hier.

3. Outside Re-integratie verzorgt project-, en accountmanagement en adviseert werkgevers over de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik werk onder meer voor UWV, Baanfit, The Colour Kitchen Academy, De Participatie Academie, Kopstuk en het ministerie van VWS