Talent Motivatie Analyse (TMA)

Ontdek ongekend talent met de TMA analyse

We hebben het meeste werkplezier en functioneren optimaal als we werk doen dat past bij onze drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Medewerkers die vanuit hun talenten werken, hebben meer succes, zowel individueel als team. Mensen komen vooral in beweging voor werk dat ze goed kunnen of waarvan ze weten dat ze er talent voor hebben.

Op basis van inzicht in talenten, zet je mensen optimaal in voor taken die passen bij hun natuurlijke aanleg en die goed ontwikkelbaar zijn. Hoe meer talent iemand heeft, hoe makkelijker een competentie te leren is.

Heb je het idee dat medewerkers nog niet op de top van hun kunnen presteren? Denk je dat er behoefte is aan meer werkplezier en energie? Wil je het ziekteverzuim terugdringen? Ben je op zoek naar een positieve, objectieve assessment-methode om te onderzoeken welke sollicitant het beste in het team past? Of wil je samenwerking en begrip voor elkaar verder verbeteren? Lees er meer over op mijn site Outsidetalentmanagement.nl

Wat is Talent Motivatie Analyse (TMA)

TMA staat voor Talent Motivatie Analyse. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode om erachter te komen en inzicht te krijgen in wat iedere medewerker nodig heeft om het beste tot zijn recht te komen in werk. Deze analyse geeft inzicht in 22 drijfveren, 44 talenten en het individuele-, en teamcompetentiepotentieel.

Hoe meer medewerkers gedrag kunnen ontwikkelen en laten zien dat in overeenstemming is met de aangeboren drijfveren en talenten, hoe makkelijker zij zaken voor elkaar krijgen. Ook ontstaat er dan meer werkplezier. Dit zien we graag terug op de werkvloer! Neem contact met mij op voor meer informatie of kijk op Outsidetalentmanagement.nl