Wie is Outside?

Ik ben Marlies Veenkamp, oprichter van Outside Re-integratie. Ik werk ruim 15 jaar in de arbeidsre-integratie. Hierbij begeleid ik mensen die om welke reden dan ook uit het werk zijn geraakt en graag terugkeren naar een leuke baan waar ze in hun kracht staan. Voordat ik in de re-integratie werkte, was ik 10 jaar communicatieadviseur en event manager. Hierdoor ken ik zowel de zorg-, als commerciële sector goed.

Vanaf mijn 22e worstelde ik met de ziekte van Lyme, meerjarige rolstoel-afhankelijkheid, whiplash en licht-traumatisch hersenletsel als gevolg van een ongeluk. Dit was een moeilijke periode met fysieke en psychische klachten. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van een coach en van mensen uit mijn netwerk. Zij gaven mij vertrouwen en ik kreeg de kans om weer werkervaring op te doen. Hun hulp was onmisbaar. Ik wil graag diegene zijn voor jou.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd als Jobcoach, psychosociaal therapeut, intuïtief therapeut, natuurcoach en loopbaancoach en ben aangesloten bij beroepsvereniging Noloc voor geregistreerde jobcoaches en loopbaanprofessionals. Ik ben gespecialiseerd in re-integratie rondom (chronische) ziekte, niet-aangeboren hersenletsel en chronische pijn. Ik ga uit van het versterken van je natuurlijke kwaliteiten. Daar haal je je energie uit. Om passies en kwaliteiten om te kunnen zetten in actie, is het essentieel dat je leert te vertrouwen op je intuïtie. Daarom volgde ik ook de vierjarige opleiding Effectieve Intuïtie van Carolina Bont.

Met Outside Re-integratie verzorg ik individuele coaching en loopbaanbegeleiding al wandelend in de natuur rondom arbeidsre-integratie. Dit doe ik in samenwerking met diverse re-integratiebedrijven zoals Baanfit, De Participatie Academie, Kopstuk Academie en The Colour Kitchen Academy. Ook kunnen organisaties mij inhuren voor job- en loopbaancoaching, projectmanagement, training en advies rondom een inclusieve arbeidsmarkt. Zo werk ik ook als casemanager hersenletsel in opdracht van het ministerie van VWS

De kandidaat staat altijd centraal en je kunt erop vertrouwen dat we binnen de regels van het UWV zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie. En bovenal geloof ik in de kracht van beweging en buitenlucht voor je herstel. Wandelen helpt tegen stress en overprikkeling, bevordert het herstel van je brein en is leuk en goed voor je geheugen. Je wordt veerkrachtiger in je stress-systeem, zodat je meer kunt hebben. Revalideren is al zwaar genoeg, laat re-integreren dan vooral ook leuk zijn!

Benieuwd naar ervaringen van kandidaten die jou zijn voorgegaan? Ga dan naar: Wat zeggen anderen?