Wie is Outside?

Ik ben Marlies Veenkamp, oprichter van Outside Re-integratie. Ik werk ruim 15 jaar in de arbeidsre-integratie en talentontwikkeling. Met mijn bedrijf help ik individuen en teams die plezier, talent en mogelijkheden in werk willen versterken of terugvinden. Die een betere balans willen vinden in zichzelf, team, werk en omgeving om zo met meer plezier en resultaat te werken.

Ik geloof dat werkplezier, energie en prestaties ontstaan wanneer iedereen doet wat hij of zij van nature goed kan. Jouw talenten komen het best tot hun recht in een baan die een beroep doet op jouw behoeften. Ik ga dan ook uit van het versterken van natuurlijke kwaliteiten. Daar haal je energie uit. Om passies en kwaliteiten om te kunnen zetten in actie werkt het goed om te leren vertrouwen op je intuïtie. Daarom volgde ik ook de vierjarige opleiding Effectieve Intuïtie van Carolina Bont.

Ik heb door mijn eigen herstel na licht traumatisch hersenletsel en de ziekte van lyme veel geleerd over onder-, en overbelasting, herstel, hoofdpijn, duizeligheid, oogproblemen, omgang met overprikkeling, cognitieve uitdagingen en niet aangeboren hersenletsel. Ik begrijp waar je tegenaan loopt tijdens je re-integratie en help je op weg om te begrijpen wat er met je aan de hand is en wat je kunt doen om je beter te voelen.

Voordat ik in de re-integratie werkte, was ik 10 jaar communicatieadviseur en event manager. Hierdoor ken ik zowel de zorg-, als commerciële sector goed. Ik ben erkend TMA professional (Talent Motivatie Analyse) en psycho sociaal therapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd als burnoutcoach, loopbaan-, en Jobcoach, intuïtief therapeut en natuurcoach. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Noloc voor geregistreerde jobcoaches en loopbaanprofessionals.

Met Outside Re-integratie verzorg ik voor individuen en bedrijven programma’s rondom talentontwikkeling met behulp van de Talent Motivatie Analyse (TMA). Evenals re-integratie, loopbaancoaching-, werkfit-, en stresspreventie programma’s. Dit doe ik in samenwerking met diverse re-integratiebedrijven zoals BaanfitDe Participatie AcademieKopstuk Academie en The Colour Kitchen Academy. Ook werk ik in opdracht van het ministerie van VWS mee aan een pilot onderzoek over de casemanager hersenletsel. Hierin onderzoeken we wat goed, integraal casemanagement voor mensen met hersenletsel inhoudt en hoe dat het beste georganiseerd kan worden.

Bovenal geloof ik in de kracht van beweging en buitenlucht. Wandelen helpt tegen stress en overprikkeling, bevordert het herstel van je brein en is leuk en goed voor je geheugen. Je wordt veerkrachtiger in je stress-systeem, zodat je meer kunt hebben. Mijn programma’s vinden dan ook vaak in de buitenlucht plaats.

Benieuwd naar ervaringen met Outside Re-integratie? Ga dan naar: Wat zeggen anderen?