Werkfit programma’s

Zit je in de ziektewet of Wia en wil je stappen zetten om op termijn weer betaald aan het werk te gaan? Outside Re-integratie biedt werkfit programma’s aan die in overleg door jouw werkgever betaald kunnen worden.

Ik ga graag met jou de natuur in! Binnen 6 tot 12 maanden onderzoeken we in de buitenlucht je valkuilen en wat je kunt doen om dit te voorkomen en je beter te voelen. Tijdens een wandeling komen stoffen in je hersenen vrij, waardoor jij je beter voelt, het praat makkelijker en je komt letterlijk in beweging.

We ontdekken wandelend wie je bent, de natuur biedt ook volop gelegenheid voor oefeningen. De buitenlucht zorgt ervoor dat we makkelijker en sneller de diepte in kunnen dan in een spreekkamer. Zo brengen we met de Talent Motivatie Analyse (TMA) in kaart wat je kwaliteiten, behoeften en talenten zijn, hoe je toekomst eruit zou moeten zien en wat je aan kunt op werkgebied. We verstevigen jouw fysieke en mentale conditie, arbeidsmarktpositie en zorgen er samen voor dat je weer fit bent om aan het werk te gaan.

Werkfit-programma

Het Werkfit-programma dat ik verzorg bestaat uit vier stappen, die in elkaar overlopen. We geven samen kort en krachtig en zo concreet mogelijk antwoord op de vragen: Wie ben ik, wat zijn mijn behoeften en talenten, wat kan ik, wat wil ik, wat houdt mij tegen, waarvan word ik enthousiast en hoe wil ik dat mijn toekomst eruit ziet?

Door deze vragen te beantwoorden en te kijken of je werk bij je persoonlijkheid en capaciteiten past, formuleren we een arbeidsadvies. Ook onderzoeken we je dagstructuur, stressreactie, hoe je omgaat met veranderingen en de mate waarin jij je kunt ontspannen en grenzen aangeeft. Ik help je om je hierin verder te ontwikkelen. een van de leukste onderdelen vinden veel kandidaten de Talent Motivatie Analyse (TMA). Met de TMA brengen we 22 drijfveren en 44 talenten in kaart. Deze talentenanalyse is positief, niet veroordelend en biedt alle inzichten in talenten en carrière mogelijkheden. Deze analyse geeft inzicht op welke werkgebieden je het meest gemotiveerd en talentvol kan functioneren. Daarnaast geeft TMA adviezen over de ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor 53 competenties/vaardigheden. We bespreken de uitkomsten uitgebreid in een TMA ontwikkelgesprek en je krijgt het uitgebreide TMA rapport met een persoonlijkheidsanalyse en het talenten-, en competentiepaspoort mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Talent Motivatie Analyse? Klik dan hier.

Er is ruimte om te bespreken aan welke onderdelen je verder aandacht wil besteden binnen jouw Werkfit-programma. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften worden de fases verder ingekleurd. Bij Werkfit is het doel om zodanig voorbereid te zijn dat je na je traject klaar bent om te solliciteren naar een passende baan of om een eigen bedrijf te starten. Ik heb ervaring met de regels van het UWV en wetgeving rondom ziekte en re-integratie. Ik zoek samen met jou naar de meest optimale situatie. En dat doe ik graag in de natuur tijdens een wandeling.

Voor kandidaten met hersenletsel bied ik een speciaal Kopstuk/ NAH werkfitprogramma aan.