Hoe ontdek je nu wat je echt kunt en wil? Het communicatieteam van gemeente Heemstede-Bloemendaal zocht het uit.

Loop je leeg op taken waar je collega juist helemaal voor warm loopt? Het is natuurlijk goed mogelijk dat jullie andere talenten en interesses hebben. Maar hoe ontdek je nu wat je echt kunt en wil? Het communicatieteam van gemeente Heemstede-Bloemendaal was zo dapper om eens diep in zichzelf te duiken en te ontdekken waar ieders talenten liggen. De Talent Motivatie Analyse (TMA) bleek een goede tool om een aftrap te geven om de teamprestaties verder te verbeteren. Door de TMA teamanalyse kan ieder teamlid zijn/haar talenten optimaal inzetten om het teamresultaat te behalen en samenwerking en werkplezier te vergroten. Samen met Mariana Cazacu veel plezier gehad om de training bij Landgoed Groenendaal voor dit talentvolle team te mogen verzorgen. Ook benieuwd wat TMA precies is? En wat het voor jouw team kan doen? Kijk dan op Outsidetalentmanagement.nl. Ik vertel je er graag meer over! #TMA #teamontwikkeling #werkenmettalent #training #teambuilding #talent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *