Hoe een hersenschudding je leven op zijn kop zet

Actrice Margot Ros, Toren C vertelt in dit filmpje hoe haar hersenschudding haar leven ontwricht, welke klachten ze ontwikkelt en hoe ze revalideert. Herken jij het zoeken naar herstel, onbegrijpelijke klachten, overprikkeling en het gevoel dat je niks meer kunt?

Actrice Margôt Ros (Toren C) stoot haar hoofd tegen een decorstuk. Een lichte hersenschudding, hoort ze een dag later van de huisarts, maar al snel kan ze helemaal niets meer. En ze is niet de enige, in Nederland zijn er bijna 650.000 mensen met niet-aangeboren hersenletsel. In Brainwash Talks pleit Ros voor passende zorg.

Kijk het filmpje terug om te ontdekken hoe invaliderend een ‘simpele’ hersenschudding is, welke invloed dat heeft op je leven en hoe de revalidatie van Margot Ros verliep. Het was voor mij heel herkenbaar na mijn ongeluk. En voor jou? Ook haar boek Hersenschorsing was een feest der herkenning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *